Dry Shampoo

Dry Shampoo

Moroccanoil lanceert haar allereerste droogshampoo in twee varianten: een voor lichte haartinten en een voor donkere haartinten. Beide formules bavatten uv-bescherming en zijn verrijkt met arganolie.

download

Donkere tinten

Traditionele droogshampoos staan erom bekend dat ze een wittig laagje achterlaten waardoor het haar er minder levendig en glanzend uitziet. De formule voor donkere tinten bevat ultrafijn rijstzetmeel dat onmiddelijk uiteenvalt zodra het op de hoofdhuid wordt ingemasseerd. De droogshamoo lost direct op en laat geen dof laagje achter, waardoor de natuurlijke, diepe kleur van donkere haartinten wordt behouden.

 

Lichte tinten

De formule van lichte tinten werkt volgens het zelfde principe als een zilvershampoo en bevat subtiele violetgekleurde ondertonen om een gelige of rode gloed te helpen corrigeren en de kleur optimaal tot zijn recht te laten komen.

Ooit je telefoon in het water laten vallen?

Snel! Gooi je telefoon in een zakje droge rijst om het vocht te absorberen voordat je telefoon ernstige waterschade oploopt. De wetenschap achter deze tip vormt de basis voor de nieuwe Moroccanoil Dry Shampoo! Rijstzetmeel absorbeert op natuurlijke wijze overtollig vocht en vet, zodat het haar onmiddellijk schoon, fris en vol wordt.

Leave a reply

 

 

Bij ons in de salon kleuren we nu ook met Botanea. Botanea is een 100% Plantaardige Professionele Haarkleur samengesteld uit slechts drie natuurlijke ingredïenten: Cassia, Henna en Indigo, zorgvuldig verbouwd en geoogst in India.

L’Oréal Professionnel’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

 

Alleen jouw haircolorist kan deze poeders mengen om op maat gemaakt recepten te maken. Ben je benieuwd geworden onze 100% plantaardige haarkleuring? Kom snel  langs in de salon en vraag ons naar een advies op maat!