Dry Shampoo

Dry Shampoo

Moroccanoil lanceert haar allereerste droogshampoo in twee varianten: een voor lichte haartinten en een voor donkere haartinten. Beide formules bavatten uv-bescherming en zijn verrijkt met arganolie.

download

Donkere tinten

Traditionele droogshampoos staan erom bekend dat ze een wittig laagje achterlaten waardoor het haar er minder levendig en glanzend uitziet. De formule voor donkere tinten bevat ultrafijn rijstzetmeel dat onmiddelijk uiteenvalt zodra het op de hoofdhuid wordt ingemasseerd. De droogshamoo lost direct op en laat geen dof laagje achter, waardoor de natuurlijke, diepe kleur van donkere haartinten wordt behouden.

 

Lichte tinten

De formule van lichte tinten werkt volgens het zelfde principe als een zilvershampoo en bevat subtiele violetgekleurde ondertonen om een gelige of rode gloed te helpen corrigeren en de kleur optimaal tot zijn recht te laten komen.

Ooit je telefoon in het water laten vallen?

Snel! Gooi je telefoon in een zakje droge rijst om het vocht te absorberen voordat je telefoon ernstige waterschade oploopt. De wetenschap achter deze tip vormt de basis voor de nieuwe Moroccanoil Dry Shampoo! Rijstzetmeel absorbeert op natuurlijke wijze overtollig vocht en vet, zodat het haar onmiddellijk schoon, fris en vol wordt.

Leave a reply

Update sluiting ivm Corona 31-03

Helaas hebben we te horen gekregen dat we 6 april nog niet open mogen gaan. Maar deze datum is verzet naar 29 april. De klanten met een afspraak in de periode 6 april t/m 28 april zullen gebeld worden om de afspraak te verzetten.

ūüėĪlast van een uitgroei, vanaf nu kun je bij ons een kleurkitje ophalen met jouw eigen kleur. Deze kan je dan zelf thuis opbrengen. Je kan kiezen voor:
T zone (contour en scheiding) kleurkit
Gehele uitgroei kleurkit
Bel 0113571601, mail naar info@kapsalonjstyle.nl of stuur een PB.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team J Style¬†‚̧ԳŹ