Gelcolor vakantie actie

Verzorgde handen en voeten op vakantie

Gaat u deze zomer op vakantie? Gewone nagellak slijt onder invloed van (zee)water en activiteiten op vakantie erg snel. Met gelcolor van OPI bent u verzekerd van mooie en verzorgde nagels gedurende uw hele vakantie. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om de uitstraling van uw handen en voeten en kunt u genieten van deze mooie tijd!

Gelcolor van €59 voor €40

Boek nu een gelcolor behandeling voor uw handen én voeten, inclusief nagelvijlen, nagelriemverzorging en een gelcolor naar keuze voor maar €40,- in plaats van €59-*. Zo bespaart u een zakcentje voor op vakantie en kunt u stralen op het strand en het terras!

Actievoorwaarden:

  • De behandelingen voor de handen en voeten dienen samen ingepland te worden
  • De kosten voor het verwijderen van oude Gelcolor zijn niet inbegrepen in deze actie

*Deze actie is te boeken t/m 31 augustus 2017

 

Actie losse behandeling:

Gelcolor handen, inclusief nagelvijlen, nagelriemverzorging en een gelcolor naar keuzevan 29,50 voor 25.

Gelcolor voeten, inclusief nagelvijlen en een gelcolor naar keuze van 29,50 voor 25.

Leave a reply

 

 

Bij ons in de salon kleuren we nu ook met Botanea. Botanea is een 100% Plantaardige Professionele Haarkleur samengesteld uit slechts drie natuurlijke ingredïenten: Cassia, Henna en Indigo, zorgvuldig verbouwd en geoogst in India.

L’Oréal Professionnel’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

 

Alleen jouw haircolorist kan deze poeders mengen om op maat gemaakt recepten te maken. Ben je benieuwd geworden onze 100% plantaardige haarkleuring? Kom snel  langs in de salon en vraag ons naar een advies op maat!