Wimperbehandelingen

Iedere ochtend is het een strijd met je wimperkrultang en mascara om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Het kan frustrerend werken als je wimpers lastig in model te krijgen zijn. Daar is nu een oplossing voor: Lash Volume Lift of Wimperextensions! Na deze behandelingen kunnen je krultang en mascara de kast in.

Lash Volume Lift:

Bij deze behandeling krullen we je eigen natuurlijk wimpers, zonder het gebruik van wimperextensions/ wimperkrultang of mascara. De natuurlijke wimpers worden gelift door middel van siliconen pads, waarmee de wimpers vanaf de wortels gelift worden. De krul blijft minimaal 6 tot 9 weken behouden.

Wimperextensions:

Wij werken met twee verschillende technieken, de One by One en de Russian Volume.

Bij one by one wimperextensions  wordt er op elke eigen wimper een extension geplaatst. We bevestigen de wimperextensions aan uw natuurlijke wimpers met een speciale bonder (zonder formaldehyde). Die blijft zacht en flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. U ziet geen aanhechting, omdat de extensions niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. Dit geeft een natuurlijk effect. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn.

De Russian Volume techniek is een 3D techniek. Deze techniek creëert meer volume en een voller effect dan de One by One techniek. Bij de Russian Volume kunnen er tot wel tot 6 haartjes op een eigen wimper worden geplaatst. Bij deze methode werken we met zachte en dunne haartjes.

Prijslijst

Lash Volume Lift € 49,95

One by One

Nieuwe set €75,00

Bijvullen 2 weken €27,50

Bijvullen 3 weken €35,00

Bijvullen 4 weken €45,00

 

Russian Volume

Nieuwe set €95,00

Bijvullen 2 weken €35,00

Bijvullen 3 weken €45,00

Bijvullen 4 weken €60,00

New facial alert!

Heb je last van een onrustige huid, met overtollig talig, blackheads en andere vervelende onzuiverheden? Wij hebben de oplossing voor jouw! Vanaf nu introduceren wij de zuiverende gezichtsbehandeling.

Deze behandeling heeft als doel om de huid en poriën diep te zuiveren en behandelen. Onze producten zijn 100% of bijna 100% van natuurlijke oorsprong en drogen de huid niet uit. Maar gaan onzuiverheden tegen en zorgen voor een prachtige, mat en onzuiverheid vrij resultaat.

We hebben 2 behandelingen:

Facial Cleanse 30 minuten € 24,95

Facial Cleanse 60 minuten € 39,95

In deze facial worden je wenkbrauwen niet geëpileerd, dit is wel los erbij te boeken.