Wimperextensions

Iedere ochtend is het een strijd met uw wimperkrultang en mascara om uw wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen. Het kan frustrerend werken als uw wimpers lastig in model te krijgen zijn. Daar is nu een oplossing voor: Wimperextensions! Na deze behandeling kunnen uw krultang en mascara de kast in.

Wij werken met twee verschillende technieken, de One by One en de Russian Volume.

Bij one by one wimperextensions  wordt er op elke eigen wimper een extension geplaatst. We bevestigen de wimperextensions aan uw natuurlijke wimpers met een speciale bonder (zonder formaldehyde). Die blijft zacht en flexibel en veroorzaakt beslist geen schade aan de natuurlijke wimper. U ziet geen aanhechting, omdat de extensions niet op de huid worden geplakt, maar op uw eigen wimperharen. Dit geeft een natuurlijk effect. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht en praktisch gewichtsloos zijn.

De Russian Volume techniek is een 3D techniek. Deze techniek creëert meer volume en een voller effect dan de One by One techniek. Bij de Russian Volume kunnen er tot wel tot 6 haartjes op een eigen wimper worden geplaatst. Bij deze methode werken we met zachte en dunne haartjes.

Prijslijst

One by One

Nieuwe set €75,00

Bijvullen 2 weken €27,50

Bijvullen 3 weken €35,00

Bijvullen 4 weken €45,00

 

Russian Volume

Nieuwe set €95,00

Bijvullen 2 weken €35,00

Bijvullen 3 weken €45,00

Bijvullen 4 weken €60,00