SERIOXYL deel 2

Kapper ( kit 2 , denser & thicker hair serum)

1ste dag: ik ga Serioxyl uitproberen voor meer en voller haar. De verpakking ziet er heel mooi uit, vooral de blauwe kleur.

Ik was 2x mijn haar met de shampoo, die mijn haar goed reinigt. Voor mijn korte haar heb ik maar een half pompje nodig. De conditioner ruikt lekker fris en mijn haar voelt ook glad aan na het uitspoelen, deze moet 1-3 minuten inwerken. Ondertussen was ik mijn lichaam en gezicht. Nadat ik mijn haar handdoekdroog heb gemaakt, gebruik ik Serioxyl Denser Hair (voor meer haar). Tip doe je hoofd iets achterover, zodat het product niet in je gezicht loopt. Daarna ga ik mijn haar drogen met de foam, die ik scheidingsgewijs opbreng en in de lengten Serioxyl Thicker Hair (voor dikker haar). Terwijl mijn haar nog nat is zie ik al dat het meer glanst dan voorheen. Tijdens het drogen voel ik al dat mijn haar meer stevigheid/ volume heeft en de glanst blijft.

3 Maanden later: ik merkte de eerste paar maanden dat mijn haar steviger, dikker, meer volume maar ook minder afbrak door het gebruik van de shampoo, conditioner, mousse en serum thicker hair. Na ongeveer 2 en halve maand begon ik nieuwe haren te zien. Nu bij 3 maanden zijn er meer nieuwe haren en het is voller. Ik ben echt tevreden over het resultaat. Ik ga nu verder met Aminexil, wat genetisch dunner wordend haar tegen gaat. Ook blijf ik de shampoo, conditioner, mousse en serum thicker hair gebruiken.

dag 1

IMG_1710 IMG_1712

3 maanden

IMG_1942 IMG_1943

 

Wat vinden jullie van het resultaat?

Zijn er nog meer mensen die het gebruiken?

Leave a reply