Team

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen.

Wij zullen ons even kort voorstellen:

jacco-christiaansen Ik ben Jacco Christiaanse, eigenaar van J Style.
Al bijna 20 jaar kapper en visagist. Naast het knippen, kun je bij mij terecht voor creatieve kleuringen, opsteken, great lenghts, keratine behandeling en visagie.Ik ben bijna alle dagen aanwezig, alleen op de woensdag niet.
  Hallo, mijn naam is Roos.
Ik ben allround haarstyliste en nagelstyliste. Ik ben al meer dan 10 jaar werkzaam Bij J Style.
Het Liefst ben ik aan het knippen en kleuren en vind ik het heel leuk om je nagels mooi te maken met een gellak van OPI.Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  Mijn naam is Renate.
Ik ben allround haarstyliste en visagiste. Ik ben meer dan 10 jaar werkzaam bij Kapsalon J Style waar ik met veel plezier mijn vak als kapster en visagist uitoefen.
Ik vind het leuk om een totaal plaatje neer te zetten door middel van een kapsel en mooie make-up om zo de klant echt even een momentje voor zichzelf te geven.Ik ben op dinsdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag aanwezig.
 Kelly Steijn Mijn naam is Kelly Steijn.
Ik ben allround haarstylist. Ik vind het leuk om mensen blij te maken en blij de salon te zien verlaten met een mooie gekleurde/geknipte of gestylde coupe.Ik ben aanwezig op woensdag en donderdagmiddag- en avond.
  Hallo, mijn naam is Demi.
Ik ben tweedejaars BBL leerling op het Scalda in Goes. Ik ben nu twee jaar werkzaam bij J Style.
Bij mij kun je nu al terecht voor wassen, drogen, Kleuren en een tondeuse coupe. Ook vind ik het leuk om mooie krullen en vlechten te maken voor een speciaal moment of gewoon zomaar!Ik ben er op woensdag, donderdag en zaterdag.
Mijn naam is Kim Louwerse.
Ik werk als schoonheidsspecialiste in de salon en momenteel volg ik nog een BOL opleiding voor kapster op het Scalda in Goes.
In de schoonheidssalon kun je bij mij terecht voor de standaard behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, verven van de wimpers en wenkbrauwen en ontharen en massages. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de wimperlift en henna brows.
In de kapsalon ga ik ook steeds meer dingen leren. Ik vind het belangrijk dat mensen met een goed gevoel de salon verlaten.Ik ben aanwezig in de salon op dinsdag, vrijdag en zaterdag.
  Voor ons team zijn we nog opzoek naar een 3de jaar leerling kapper/ster of een haarstylist(e), bij interesse kun je even langskomen, bellen 0113-571601 of mailen info@kapsalonjstyle.nl

 

 

We verwelkomen u graag in onze salon en hopen dat we aan uw verwachtingen voldoen