Team

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen.

Wij zullen ons even kort voorstellen:

jacco-christiaansen Ik ben Jacco Christiaanse, eigenaar van J Style. Al bijna 20 jaar kapper en visagist. Naast het knippen, kun je bij mij terecht voor creatieve kleuringen, opsteken, great lenghts, keratine behandeling en visagie. Ik ben bijna alle dagen aanwezig, alleen op de woensdag niet.
 roos-nieuwdorp Roos Nieuwdorp. Roos  is all-round haarstyliste en nagelstyliste. Roos is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.
 renate-vander-linden Renate van der Linden. Zij is all-round haarstyliste en visagiste. Renate is dinsdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag aanwezig.
 Kelly Steijn Kelly Steijn vindt het contact met klanten en het creëeren van een nieuwe coupe heel leuk om te doen. Haar streven is dat je altijd tevreden de salon verlaat, met een mooie gekleurde/ geknipte/gestylde of opgestoken coupe. Kelly werkt op woensdag, donderdagmiddag/avond en op zaterdag.
  Mijn naam is Myrthe van ‘t Westeinde en ik ben afgestudeerd als Allround Schoonheidsspecialiste.
Ik ben gespecialiseerd in acné, bindweefsel- en shiatsu massage.
Ik vind het belangrijk dat mijn klanten uitgerust en ontspannen de salon uitgaan en vind het stylen van de wenkbrauwen en het zetten van wimperextensions en gelcolor super leuk om te doen!
Ivm mijn opleiding tot huidtherapeut ben ik alleen op zaterdag in de salon aanwezig.
Graag wil ik jullie voorstellen, ik ben Babet.
Sinds kort de nieuwe collega in de schoonheidssalon.
Mijn specialisaties zijn acne behandingen/ bindweefselmassage/ shiatsu massage . Kom jij binnenkort langs? Ik ben op dinsdag, donderdag een vrijdag aanwezig en help je met veel plezier!!!
  Martijn van Dijke, onze zaterdaghulp. Martijn zit op dit moment nog in zijn examen jaar. Na het behalen van zijn diploma gaat Martijn naar de Kappersopleiding in Goes.
  Voor ons team zijn we nog opzoek naar een 3de jaar leerling kapper/ster of een haarstylist(e), bij interesse kun je even langskomen, bellen 0113-571601 of mailen info@kapsalonjstyle.nl

 

 

We verwelkomen u graag in onze salon en hopen dat we aan uw verwachtingen voldoen