Team

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen.

Wij zullen ons even kort voorstellen:

jacco-christiaansen Ik ben Jacco Christiaanse, eigenaar van J Style. Al bijna 20 jaar kapper en visagist. Naast het knippen, kun je bij mij terecht voor creatieve kleuringen, opsteken, great lenghts, keratine behandeling en visagie. Ik ben bijna alle dagen aanwezig, alleen op de woensdag niet.
 roos-nieuwdorp Roos Nieuwdorp. Roos  is all-round haarstyliste en nagelstyliste. Roos is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig.
 renate-vander-linden Renate van der Linden. Zij is all-round haarstyliste en visagiste. Renate is dinsdag, donderdagavond, vrijdag en zaterdag aanwezig.
 Kelly Steijn Kelly Steijn vindt het contact met klanten en het creëeren van een nieuwe coupe heel leuk om te doen. Haar streven is dat je altijd tevreden de salon verlaat, met een mooie gekleurde/ geknipte/gestylde of opgestoken coupe. Kelly werkt op woensdag en op donderdagmiddag/avond.
Graag wil ik mijzelf voorstellen, ik ben Babet en werk als schooneidsspecialiste in de salon.
Mijn specialisaties zijn acne behandingen/ bindweefselmassage/ shiatsu massage . Kom jij binnenkort langs? Ik ben op woensdag, donderdag een vrijdag aanwezig en help je met veel plezier!!!
  Ik ben Demi en een eerste jaars BBL leerling op het Scalda in Goes. Om ervaring voor mijn opleiding op te doen, werk ik bij J Style. Ik doe al wassen, drogen en tondeuse coupe’s. Ook breng ik al verf aan. Ik ben er op woensdag, donderdag morgen, vrijdag en zaterdag.
Mijn naam is Kim, ik ben vorig jaar afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Op dit moment volg ik nog een BOL opleiding voor kapster op het Scalda. Je kan bij mij op dinsdag en zaterdag terecht in de schoonheidssalon of in de kapsalon.
  Voor ons team zijn we nog opzoek naar een 3de jaar leerling kapper/ster of een haarstylist(e), bij interesse kun je even langskomen, bellen 0113-571601 of mailen info@kapsalonjstyle.nl

 

 

We verwelkomen u graag in onze salon en hopen dat we aan uw verwachtingen voldoen