Vernieuwd

Aromessence Néroli Amara

Het iconisch product van Decléor werd onlangs vernieuwd en omgedoopt tot Aromessence Néroli Amara. Neroli is een belangrijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de bloesem van de Sevillaanse sinaasappelboom. Het bijzonder vrouwelijke, frisse, jeugdie en zuivere aroma werd vernoemd naar een edelvrouw, de Hertogin van Neroli.

Deze olie stimuleert de celvernieuwing en bevordt een deugddoende slaap dankzij zijn kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Het is een perfect serum voor de gedehydrateerde huid die wordt blootgesteld aan dagelijkse stress en werkt als een krachtbron met natuurlijke en actieve ingrediënten. Met zijn zachte en zijdeachtige textuur werkt het serum om te hydrateren, te verzachten, te ontspannen en de uitstraling 24u lang te herstellen.

Warm 2 druppels Aromessence serum in de handen, ruik de geur en pas op het hele gezicht toe.

Door de toevoeging van zoete sinaasappel is de nieuwe formule nog effectiever voor een stralende teint dan ooit geweest. Het is klinisch bewezen dat deze essentiële olie de geest reguleert.

Leave a reply

Update sluiting ivm Corona 31-03

Helaas hebben we te horen gekregen dat we 6 april nog niet open mogen gaan. Maar deze datum is verzet naar 29 april. De klanten met een afspraak in de periode 6 april t/m 28 april zullen gebeld worden om de afspraak te verzetten.

😱last van een uitgroei, vanaf nu kun je bij ons een kleurkitje ophalen met jouw eigen kleur. Deze kan je dan zelf thuis opbrengen. Je kan kiezen voor:
T zone (contour en scheiding) kleurkit
Gehele uitgroei kleurkit
Bel 0113571601, mail naar info@kapsalonjstyle.nl of stuur een PB.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Team J Style ❤️