Vernieuwd

Aromessence Néroli Amara

Het iconisch product van Decléor werd onlangs vernieuwd en omgedoopt tot Aromessence Néroli Amara. Neroli is een belangrijke essentiële olie die wordt gewonnen uit de bloesem van de Sevillaanse sinaasappelboom. Het bijzonder vrouwelijke, frisse, jeugdie en zuivere aroma werd vernoemd naar een edelvrouw, de Hertogin van Neroli.

Deze olie stimuleert de celvernieuwing en bevordt een deugddoende slaap dankzij zijn kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Het is een perfect serum voor de gedehydrateerde huid die wordt blootgesteld aan dagelijkse stress en werkt als een krachtbron met natuurlijke en actieve ingrediënten. Met zijn zachte en zijdeachtige textuur werkt het serum om te hydrateren, te verzachten, te ontspannen en de uitstraling 24u lang te herstellen.

Warm 2 druppels Aromessence serum in de handen, ruik de geur en pas op het hele gezicht toe.

Door de toevoeging van zoete sinaasappel is de nieuwe formule nog effectiever voor een stralende teint dan ooit geweest. Het is klinisch bewezen dat deze essentiële olie de geest reguleert.

Leave a reply

 

 

Bij ons in de salon kleuren we nu ook met Botanea. Botanea is een 100% Plantaardige Professionele Haarkleur samengesteld uit slechts drie natuurlijke ingredïenten: Cassia, Henna en Indigo, zorgvuldig verbouwd en geoogst in India.

L’Oréal Professionnel’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

 

Alleen jouw haircolorist kan deze poeders mengen om op maat gemaakt recepten te maken. Ben je benieuwd geworden onze 100% plantaardige haarkleuring? Kom snel  langs in de salon en vraag ons naar een advies op maat!