Weekly Beauty Ritual!!!

25, 27 en 28 Oktober VOL=VOL.

Maak kennis met de Shiatsu massage.
De Shiatsu massage is een zeer ontspannende drukpuntmassage op het gezicht.
Om u kennis te laten maken met deze heerlijke ontspannende massage, hebben wij deze gecombineerd in een gezichtsbehandeling.

Wat houd de behandeling in?
Eerst word de huid gereinigd met een scrub, hierna krijgt u de Shiatsu massage met heerlijke massage olie, en hier overheen komt een hydraterend masker. Vervolgens wordt er afgesloten met een dagverzorging.

De behandeling duurt 45 minuten en kost nu €21,50.

Afspraak: Bel 0113-571601 of maak online een afspraak
https://www.barberbooking.com/bookingwidget/j-style-yerseke…

Leave a reply

 

 

Bij ons in de salon kleuren we nu ook met Botanea. Botanea is een 100% Plantaardige Professionele Haarkleur samengesteld uit slechts drie natuurlijke ingredïenten: Cassia, Henna en Indigo, zorgvuldig verbouwd en geoogst in India.

L’Oréal Professionnel’s plantaardige haarkleur is in staat een breed scala aan tinten te creëren en op maat te maken voor iedere klant, wanneer de drie poeders worden gemengd met heet water. Deze drie plantaardige poeders zorgen voor gepersonaliseerde kleurresultaten, van licht blond tot donker bruin, en wit haar wordt gecamoufleerd voor een natuurlijk resultaat.

 

Alleen jouw haircolorist kan deze poeders mengen om op maat gemaakt recepten te maken. Ben je benieuwd geworden onze 100% plantaardige haarkleuring? Kom snel  langs in de salon en vraag ons naar een advies op maat!