Bruidsarrangementen

Op de belangrijkste dag van je leven staat je kapper klaar voor je, om een uitstekende service te garanderen. Het is fijn om te weten dat je geen zorgen hoeft te maken over je haar en make-up. Je begin deze onvergetelijke dag namelijk heerlijk ontspannen bij Kapsalon J Style.

Voordat het zover is ontmoeten we je als aanstaande bruid graag een paar weken voor de ‘ grote dag’. We bespreken je wensen, kleur en stijl van je jurk en eventueel de sieraden die je gaat dragen. Met deze informatie creeren we vervolgens een proefkapsel en plannen we een uitgebreide make-up sessie in voor je proef make-up.

 

BRIDE ARRANGEMENTEN

De Bride Basis arrangement bestaat uit een TryOut (intakegesprek, proefkapsel & proefmake-up) en bruidsmake-up & -kapsel op je trouwdag. Een mini haarlak en lippenstift/ lipgloss, zodat je je haar en make-up kunt bijhouden. Het Bride deLuxe is uitgebreid met wenkbrauwen epileren, verven en wimper’s verven. En je kan een keuze makken tussen een lekkere gezichtsbehandeling (60 min.) of een Bridal Manicure. Het complete verwenpakket vind je in het Bride SuperdeLuxe arrangement; Beautybehandelingen, epileren, manicure, geen onderdeel wordt overgeslagen.

Bride Basis | € 150

TryOut

Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist

Proefkapsel (90 min.)

Proefmake-up (45 min.)

Trouwdag

Bruidskapsel (60 min.)

Bruidsmake-up (45 min.)

 

Bride deLuxe | € 225


TryOut

Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist

Proefkapsel (90 min.)

Proefmake-up (45 min.)


Beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling (60 min.) of

Bridal Manicure.

Wenkbrauwen epileren & verven

Wimpers verven

Trouwdag

Bruidskapsel (60 min.)

Bruidsmake-up (45 min.)

 

Bride Super deLuxe | € 275

TryOut

Intakegesprek TopStylist & Make-Up Artist

Proefkapsel (90 min.)

Proefmake-up (45min.)

Beautybehandelingen

Gezichtsbehandeling (60 min.)

Wenkbrauwen epileren & verven

Wimpers verven

Bridal Manicure

Bridal Manicure (45 min.) bestaande uit:

Nagels vijlen & nagelriemverzorging

Handmassage

O.P.I. GelColor-behandeling

WeddingDay

Bruidskapsel (60 min.)

Bruidsmake-up (45 min.)

 

 

BRIDAL NAILS

Handen in de spotlights

Op je bruiloft staan je handen de hele dag in de spotlights; je moet iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien! Verwen jezelf daarom lekker met een ‘Bridal Manicure’ en de oh’s en ah’s zijn niet van de lucht. De Bridal Manicure met O.P.I. Gelcolor is natuurlijk ook te boeken als je een ander feestje hebt!

Bridal Manicure | € 48,00

Nagels vijlen
Nagelriemverzorging
Massage met handcrème
OPI GelColor behandeling 

De O.P.I.-Gelcolor behandeling word op natuurlijke nagels aangebracht en wordt d.m.v. een LED lamp uitgehard. Het resultaat is twee weken schitterende, glanzende nagels! Uniek aan dit systeem is dat het zeer eenvoudig van de natuurlijke nagel te verwijderen is, zonder dat de conditie van de nagel achteruit gaat (de gel wordt verwijderd door te weken in de aceton, de gellaag hoeft niet van de natuurlijke nagel afgevijld te worden).

BRIDAL WIMPERS | € 75

Wil je mooie, volle en lange wimpers tijdens de dag van je dromen?! Of ben je bang dat je mascara uit gaat lopen tijdens deze mooie dag?

Dan zijn wimperextensions iets voor jouw. Er wordt haartje voor haartje een nieuwe, dikkere zwartere zijden haar bevestigd op je eigen wimperhaartje. Deze zorgen er voor dat je een mooie, volle en gekrulde wimperbos hebt.

OP LOCATIE

In alle rust

Het is fijn om je huwelijksdag in alle rust te starten in onze salon. Geef je er de voorkeur aan om je haar en make-up op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nou thuis is, bij je ouders of op de plek waar je het jawoord gaat geven. Aan deze service zijn wel extra kosten verbonden zoals reiskosten en eventuele parkeerkosten maar ook de reis- en wachttijd worden doorberekend.

 

BRUIDEGOM

GroomCare-arrangementen

Voor de bruidegom is het natuurlijk net zo belangrijk om goed voor de ‘Grote Dag’ te komen. Speciaal voor hen zijn de GroomCare arrangementen ontwikkeld.

GroomCare | € 21

In de week voor de bruiloft:

Wassen, Knippen, Stylen

Op de Trouwdag:

Nekharen/ contouren & Styling (wassen & stylen)


GroomCare DeLuxe | € 50

In de week voor de bruiloft:

Wassen, Knippen, Stylen

Gezichtsbehandeling (30min)

Op de Trouwdag:

Nekharen/ contouren & Styling (wassen & stylen)

 

PARTYLOOKS

 

Wedding guest arrangementen.

 

Bruidsgasten die haar & make-up op jullie trouwdag bij ons in de salon willen laten doen, kunnen kiezen uit de Partylook en de Partylook De Luxe. Tijdens de Partylook wordt het haar uitgebreid gewassen en vervolgens in model gefohnd. Daarna brengt de visagist een bescheiden make-up aan. Het resultaat: ready to party!

Mag het glamourous? Bij de Partylook De Luxe wordt samen met de stylist het feestkapsel bepaald: weelderige krullen, de chique grace kellyrol of frivool opgestoken? Het kan allemaal. De visagist zorgt voor een compleet plaatje met een feest make-up in style! Het complete wedding guest arrangement vind je in de Partylook Super deLuxe; gezichtsbehandeling (30 min), haar & Make-up.

 

Partylook | € 40

Partylook deLuxe | € 65

Partylook Super deLuxe | € 95

 

De Partylooks zijn overigens niet alleen voorbehouden aan wedding guests, deze arrangementen kun je boeken voor iedere feestelijk gelegenheid!

 

Losse behandelingen.

Proef make-up | € 32,50

Proefkapsel | € 53,50

Bruidsmake-up | € 27,50

Bruidskapsel | € 48,50

 

 

Bridal tips & tricks

 

  • Blijf dicht bij jezelf. Je wilt niet achteraf naar jezelf op de trouwfoto’s kijken en denken: wie is die vrouw?
  • Op je bruiloft staan je handen de heledag in de spotlight; je moet iedereen natuurlijk je prachtige ring laten zien! Verwen jezelf daarom lekker met een manicure.
  • Wil je bijzondere bruidsgasten verrassen? Een Partylook op jullie trouwdag is een origineel cadeau voor moeders, getuigen, zussen of vriendinnen. Ook kleine bruidsmeisjes zijn welkom voor een mooi feestkapsel.
  • Plan een proefsessie de laatste keer dat je de jurk gaat passen. Heb je gelijk een totaal beeld, hoe je er op je bruiloft gaat uitzien.
  • Laat je haar 1 week van tevoren kleuren en/of knippen.
  • Wil je ultiem glanzend haar, neem dan een keratinebehandeling. (3-6 maanden glanzend, pluisvrij haar.)