Schoonheidssalon

In de schoonheidssalon van J style staan rust en ontspanning, persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop.

De salon werkt met het merk Decléor. Decléor is het werelds grootste merk op basis van cosmetische aromatherapie. Decléor gebruikt de beste plantaardige en essentiële oliën, die gekozen zijn om hun affiniteit met de huid. 100% zuivere en 100% natuurlijke productlijnen die geen kleurstoffen en conserveermiddelen bevatten.

Behandel de huid elke dag met juiste producten voor uw huidtype en geef uw huid 1x in de 4 tot 6 weken een boost bij de schoonheidsspecialiste.
Het beste resultaat voor de verzorging van de huid is in combinatie met het thuisgebruik van de producten. De producten die in de salon gebruikt worden zijn geheel op elkaar aangepast om zo optimaal resultaat te behalen.

 Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op 0113-571601 of online

U bent van harte welkom in de schoonheidssalon van J Style!

New facial alert!

Heb je last van een onrustige huid, met overtollig talig, blackheads en andere vervelende onzuiverheden? Wij hebben de oplossing voor jouw! Vanaf nu introduceren wij de zuiverende gezichtsbehandeling.

Deze behandeling heeft als doel om de huid en poriën diep te zuiveren en behandelen. Onze producten zijn 100% of bijna 100% van natuurlijke oorsprong en drogen de huid niet uit. Maar gaan onzuiverheden tegen en zorgen voor een prachtige, mat en onzuiverheid vrij resultaat.

We hebben 2 behandelingen:

Facial Cleanse 30 minuten € 24,95

Facial Cleanse 60 minuten € 39,95

In deze facial worden je wenkbrauwen niet geëpileerd, dit is wel los erbij te boeken.